CCFL LED en UV Lampen

CCFL Lampen

Led CCFL Lampen zijn de nieuwste lampen die veel voordelen hebben.

Met deze nieuwe technologie kunt u elk type gel (bouwers, kleur) uithardingstijden met tijden die variëren van 10 tot 60 seconden, met een daling in vergelijking met de traditionele UV 36w met meer dan 2/3.

Zowel Led als Uv gels kunnen in deze CCFL Lamp uitharden met tijden die variëren van 10 tot 60 seconden. Tevens hardt deze lamp alle Gellak, Shellac, Soak off polish, gellack uit.

Wat betekend CCFL:
CCFL betekent in het Engels Cold Cathode Fluorescent Lamp. Dit is een soort mini fluorescentielamp met fluorescerend licht (Het UV licht dat door de gasontlading ontstaat wordt door de fluorescerende laag omgezet in zichtbaar licht). CCFLs bestaan in heel veel verschillende kleuren. Een voordeel van CCFL is dat ze door hun hoge efficië weinig warmte produceren.

Deze CCFL LED-Lampen harden alle LED-gels, UV-gels, Gelpolish, Gellak, Shellac uit in 10 tot 90 seconden.

Deze lampen hebben een levensduur van 50.000 branduren.


LED Lampen


De LED lamp is te gebruiken voor soak off gellak en de speciale led gels. De uv led lamp staat bekend om zijn supersnelle uitharding. Waar gemiddeld in een uv lamp 2 minuten dient uitgehard te worden is de uithardingstijd in een led lamp gemiddeld 20 tot 30 seconden.

Deze lampen hebben een levensduur van 30.000 - 50.000 branduren.

 


 
Sorteer op:
 

 Contactinformatie:


Socialmedia: